FAIL (the browser should render some flash content, not this).

REHAU Ecosol

  
Mai multă lumină în viața Dumneavoastră – datorită ferestrelor cu ECOSOL-Design. Sunteți în căutarea unor ferestre la prețuri accesibile, dar în același timp de înaltă calitate, pentru noua Dumneavoastră locuință sau pentru renovarea locuinței actuale?
Tamplarie REHAU Ecosol
Atunci alegeți ferestrele realizate cu ECOSOL–Design și astfel veți îmbina caracteristicile extraordinare ale ferestrelor și calitatea ridicată, rezultând un raport calitate-preț imbatabil.
Ferestrele realizate cu ECOSOL-Design vă permit să vă bucurați de cel mai înalt nivel de confort în casa Dumneavoastră.
Caracteristici
  • Ferestrele realizate cu ECOSOL-Design creează o atmosferă estivala, permițând pătrunderea a cu 13% mai multă lumină față de alte ferestre cu dimensiuni identice.
  • Astfel se obţine o cantitate suplimentară de energie solară fără alte costuri, întrucât profilele mai subțiri permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în încăperi.
  • Reducerea emisiilor de CO2 datorită costurilor de încălzire scăzute, ca urmare a captării energiei solare Fenster aus ECOSOL)
  • Ferestrele realizate cu ECOSOL-Design oferă toate avantajele unor ferestre moderne – calitate ridicată, etanșeitate, luminozitate, sunt ușor de întreținut și eficiente din punct de vedere energetic.
  • Datorită designului modern și combinației de alb elegant cu garnituri moderne gri-argintii, ferestrele realizate cu ECOSOL creează un ambient plăcut, modern în casa Dumneavoastră.
  • Creșterea valorii locuinței, datorită unei investiții inteligente și sigure, care poartă sigla calității REHAU.
Bilanț energetic pozitiv datorită lăţimilor mai subțiri ale profilelor și pătrunderii unei cantități mai mari de energie solară.
Pentru încălzire s-a folosit o cantitate de păcură cu până la 8,6 litri mai mică, iar cantitatea de dioxid de carbon emanat a fost cu 22 de kilograme mai mică pentru o suprafață de sticlă orientată spre sud cu o arie de 10 m², Ug= 1,3 Wm²K, valoare indice solar g: 65%, grad de pătrundere a energiei solare 0,9, grad de umbrire 0,9, intervalul de încălzire a suprafeței octombrie - aprilie, latitudine N 48°13'.