FAIL (the browser should render some flash content, not this).

REHAU Euro Design 86 PLus

  
Datorita ferestrelor Euro Design 86 plus va simtiti bine în caminul dumneavoastra. Adancimea constructiva mare a ferestrelor, de 86 mm, va permite montarea unui sistem de izolare extrem de eficient, cu tripla izolatie. Tehnologia cu mai multe camere foloseste aerul ca mediu de izolatie de eficienta maxima. Astfel, izolatia termica poate atinge valori de pâna la 0,84 W/m²K.
Tamplarie REHAU Euro Design 86 Plus
Caracteristici
Avantaje
  • Adancime constructiva: 86 mm / Garnitura de contact
  • Numar de camere: 6 camere
  • Izolare termica: Uf până la 1,1 W/m²K
  • Izolaţie fonică: până la SSK 4
  • Protectie antiefractie: până la clasa de rezistenţă 2
  • Permeabilitate aer: 4 (DIN EN 12207)
  • Etanseitate la ploaia în averse: 9A (DIN EN 12208)
Confort în orice anotimp
Cu ferestrele Euro-Design 86 plus va simtiti confortabil în locuinta dumneavoastra chiar si în anotimpul rece. Termoizolatia foarte buna asigura un climat placut în locuinta - chiar daca afara ploua sau ninge. Cu o adâncime constructiva de 86 mm si doua izolatii, sistemul va protejeaza de frig, curenti de aer, praf si umiditate.
Economisiti energie prin eficienta termoizolatiei
Datorita unui coeficient bun de termoizolatie, caldura ramâne acolo unde trebuie: în interiorul casei Dumneavoastra. Astfel va puteti bucura de un climat placut în locuinta si de o factura la energie considerabil redusa. Din aceste motive fereastra Euro-Design 86 plus este solutia ideala pentru construirea de locuinte noi si pentru reabilitarea cladirilor vechi cu consum redus de energie.
Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea
Daca afara este foarte mult zgomot, ferestrele au rolul sa va asigure liniste în interiorul caminului, chiar si atunci când în imediata dumneavoastra vecinatate se afl a surse puternice de zgomot. Pentru astfel de zone cu un nivel de zgomot ridicat, ferestrele Euro-Design 86 plus pot fi adaptate individual la protectia fonica necesara pentru fiecare caz - pâna la clasa de rezistenta 4. Astfel va puteti relaxa oricând, indiferent de nivelul zgomotului exterior. Pentru cei care doresc un sistem deosebit de fonoizolatie, recomandam Euro-Design 86 plus.